Asoekar

Discography
Show Reviews
News and Gossip
Mailbag
Related Links
Contact Me
New Page Title

foto1.jpg

Welkom op de Asoekarfansite

op deze site kende wat meer te weten komen over deze geweldige groep muzikanten

Onbeperkt genieten met AsOeKar.
Dat AsOeKar tijdens de vastenavend in Bergen op Zoom slechts enkele keren te beleven is blijkt voor velen niet voldoende, gezien de massale belangstelling voor de cd-opname. Met een overweldigend publiek werd op donderdag 14 juni 2001 een vervolg gegeven aan de eerste cd "AsOeKarnaval". Voor wie AsOeKar het hele jaar door wil horen en onbeperkt wil genieten van wereldse feestmuziek is er voortaan: "Carnaval Volont".

De muzikale vriendenclub uit Bergen op Zoom voert op de nieuwe cd de plaatselijke klassiekers terug naar de wortels. Immers, vele bekende vastenavendmelodien vinden hun oorsprong in de vroegere tijden van landen over heel de wereld. De arrangementen lijken door Marc Meeuwissen op iedere muzikant persoonlijk geschreven te zijn. Alle noten en ritmische trucjes vallen als een puzzel in elkaar, en dat maakt dat het geheel swingt als een trein. Het publiek speelt overigens een zeer grote rol op de cd. De soms spontane inzetten van de aanwezigen geven een extra dimensie aan het toch al zo hoge feestgehalte. Of zoals een Belgische luisteraar opmerkte bij het beluisteren van de cd: "Allez zeg, U bent beroemd.die mensen kennen al uw teksten!".

De presentatie van het nieuwe schijfje zal plaatsvinden op zaterdag 22 september aanstaande. Vanaf 15.00 uur wordt AsOeKar dan in levende lijve losgelaten op de Bergse binnenstad en kunt u mee swingen met dit kleurrijke gezelschap. Vanaf deze middag kunnen dan ook de AsOeKar-cd-tegoedbonnen worden ingeleverd (ook nog die van de vorige cd!). Noteer dit alvast in uw agenda! "Carnaval Volont" is te verkrijgen bij cd-speciaalzaak The Musiccorner, Rookshop de Schelde en muziekatelier Frans van Vliet, allen te Bergen op Zoom.


foto2.jpg

foto1.jpg

Hands playing guitar; Actual size=240 pixels wide

ier edde een foto van Asoekar tijdens opname van hun nieuwe cd Carnaval a volente

ier edde de name van de muzikante en welk instrument ze speule

Trompet:
Raol garcia Vao
Rene van Esveld
Miel de Bie
Frans van vliet

Trombone:
Marc Meeuwissen
Peter Wierikx
Wim wierikx

Klarinet:
Peter Poppelaars
Rob musters
Charles jordans
Hans Snepvangers
Jan Withagen

Percussie:
Ruud van der Burgt
Pim Huijgens
Marc Landa
Hans Landa

Bas-tuba:
Sjaak van Egeraat
Dion van Ekelen
Ton Verheezen

Presentatie:
bas van Oevelen

de geit.jpg

ier een paa links naar andere saaits

stichting vastenavend

vastenavend.nl

agge mar leut.net

tientje.jpg